NBA

ΛεΜπρόν: «Δεν μπορούμε να φτάσουμε στο επίπεδο των Μπακς»

Στην παραδοχή πως οι Λέικερς είναι σε χαμηλότερο αγωνιστικό επίπεδο από τους Μπακς προχώρησε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, μετά την εντός έδρας ήττα του Λος Άντζελες από το Μιλγουόκι.

Βαριά ήττα από τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο γνώρισαν τα ξημερώματα στο NBA οι Λέικερς και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από τετριμμένες δηλώσεις.

Ο «βασιλιάς» του L.A. κλήθηκε να μιλήσει για τον αγώνα και αν του λέει κάτι η έκβαση της συγκεκριμένης αναμέτρησης. «Ναι, μας λέει ότι δεν είμαστε στο επίπεδό τους. Το είπα και πριν από το παιχνίδι», παραδέχθηκε.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το αν οι Λέικερς μπορούν να φτάσουν το αγωνιστικό επίπεδο των Μπακς, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή; Δεν ξέρω. Αν πιστεύω πως θα φτάσουμε το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται το Μιλγουόκι αυτή τη στιγμή; Όχι. Αυτό θέλετε να ακούσετε από εμένα; Είμαι ψύχραιμος σε αυτά που λέω τώρα. Δεν μπορούμε να φτάσουμε το επίπεδό τους αυτή τη στιγμή. Είναι οι περσινοί πρωταθλητές για έναν λόγο. Το ίδιο έγινε και με εμάς και το πώς παίζαμε στη "φούσκα", όταν πήραμε το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x