NBA

Λέικερς: Θέλουν τον Ντόντσιτς για τον ηγέτη της επόμενης ημέρας στην μετά-ΛεΜπρόν Τζέιμς εποχή!

Οι Λος Άντζελες Λέικερς φαίνεται πως εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση ο Λούκα Ντόντσιτς να αποτελέσει τον επόμενο ηγέτη της ομάδας στην μετά-ΛεΜπρόν Τζέιμς εποχή!

Σε λίγους μήνες, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κλείνει τα 40 του χρόνια, ωστόσο, ακόμα και σε αυτή την ηλικία αποτελεί τον απόλυτο ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς, βάζοντας... κάτω πολλούς νεαρούς σταρ του ΝΒΑ!

Μάλιστα, από φέτος, ο «Βασιλιάς» έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί μαζί με τον γιο του, Μπρόνι Τζέιμς, με τους «λιμνανθρώπους» να τον επιλέγουν στο Νο.55 του φετινού ντραφτ.

Παρ' όλα αυτά, ο οργανισμός του Λ.Α. κοιτά από τώρα το μέλλον και την επόμενη ημέρα του συλλόγου στη μετά-ΛεΜπρόν Τζέιμς εποχή!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος, Κέβιν Ο'Κόνορ, οι Λέικερς φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει τον Λούκα Ντόντσιτς για τον επόμενο franchise player του συλλόγου όταν και αποσυρθεί ο Τζέιμς!

Μάλιστα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, το γεγονός πως η ομάδα του Λος Άντζελες προτιμά εδώ και καιρό να κρατά τα μελλοντικά της ντραφτ πικ και να μην τα εντάσσει σε trades, δείχνει πως σκοπεύει σε λίγα χρόνια να κάνει την απόλυτη πρόταση στους Μάβερικς για τον Λούκα «Μάτζικ»!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x