NBA

Οι Λέικερς δεν πήραν Μπογκντάνοβιτς και Κόνλεϊ για δύο picks

Οι Λος Άντζελες Λέικερς θα μπορούσαν να έχουν στο ρόστερ τους, τους Μπογκντάνοβιτς, Κόνλεϊ και Ρούντι Γκέι, δίνοντας δύο picks στους Γιούτα Τζαζ, ωστόσο δεν προχώρησαν στην εν λόγω ανταλλαγή.

Δύο πολύ σημαντικούς παίκτες στο rotation της ομάδας θα μπορούσαν να έχουν οι Λέικερς, οι οποίοι προτίμησαν να μην πάρουν τους Μπογκντάνοβιτς και Κόνλεϊ από τους Γιούτα Τζαζ, δίνοντας τους δύο draft picks, ένα το 2027 και ένα το 2029.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Λος Άντζελες έχει στην κατοχή της δύο picks πρώτου γύρου για τις σεζόν 2027 και 2029, ta opo;ia θα μπορούσε να τα δώσει στους «Μορμόνους», που τη φετινή σεζόν βρίσκονται σε φάση ανοικοδόμησης, προκειμένου να αποκτήσουν τους Μπογκντάνοβιτς, Κόνλεϊ και Ρούντι Γκέι. Επίσης θα έπαιρναν και ένα draft pick πρώτου γύρου για το 2023.

Ωστόσο, τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε πράξη, με τον Μπογκντάνοβιτς να καταλήγει στους Ντιτρόιτ Πίστονς, και τους «λιμνανθρώπους» να μένουν χωρίς κάποια επιπλέον προσθήκη, οι οποίοι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 123-109.

Επιμέλεια: Δημήτρης Κάππας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x