NBA

Στη λίστα των Μπλέιζερς ο ΛαΒίν!

Ο Ζακ ΛαΒίν είναι ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από τους Μπουλς και οι Μπλέιζερς φέρονται να είναι ένας πιθανός προορισμός για εκείνον!

Ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του θα είναι αυτό το καλοκαίρι ο Ζακ ΛαΒίν.

Την τελευταία πενταετία, ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ αγωνιζόταν στους Μπουλς, αλλά σύμφωνα με τον Brian Windhorst δεν θα ήταν απίθανο να αποχωρήσει από το Σικάγο.

Όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος του «ESPN», ο ΛαΒίν φέρεται να ενδιαφέρει «ζεστά» τους Μπλέιζερς, οι οποίοι έχουν δύο δυνατά «χαρτιά» να ρίξουν το τραπέζι για να τον πείσουν να φορέσει της φανέλα τους.

Από τη μία, έχουν αρκετό χώρο στο salary cap, οπότε έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στον παίκτη το πενταετές max συμβόλαιο που μπορεί να υπογράψει, έναντι 213 εκατ. δολαρίων. Από 'κει και πέρα, η άλλη σημαντική παράμετρος είναι η περιοχή. Ο ΛαΒίν έχει γεννηθεί στο Σιάτλ, το οποίο απέχει μόλις 230 χιλιόμετρα από το Πόρτλαντ.

Φέτος, ο 27χρονος μέτρησε 67 αγώνες με τους «ταύρους», έχοντας κατά μέσο όρο 24,4 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των playoffs της Ανατολής από τους Μπακς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x