NBA

Κρις Μπος: «Είχα προτάσεις από ομάδες της Ευρωλίγκας όταν αποσύρθηκα από το ΝΒΑ»

Στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα προς τιμήν του Ντράγκιτς, ο Κρις Μπος αποκάλυψε πως μετά το τέλος της καριέρας του στο ΝΒΑ είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Ευρωλίγκας. Τι είπε για τους «αιώνιους».

Το «παρών» στο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Γκόραν Ντράγκιτς στη Λιουμπλιάνα έδωσε ο άλλοτε θρύλος των Μαϊάμι Χιτ και του ΝΒΑ, Κρις Μπος, τιμώντας με την παρουσία του τον πολύ καλό του φίλο, ο οποίος και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση σε μια μαγική μπασκετική βραδιά.

Στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα, ο 40χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, που πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα με τους Χιτ το 2012 και το 2013, μίλησε για τη δύσκολη απόφασή του να εγκαταλείψει την αγωνιστική δράση σε ηλικία μόλις 32 ετών λόγω προβλημάτων υγείας, ενώ, αποκάλυψε πως μετά το τέλος της καριέρας του στο ΝΒΑ δέχθηκε αρκετές προτάσεις από την Ευρωλίγκα, αλλά όχι από τους «αιώνιους»!


«Είχα προτάσεις από την Ευρώπη μετά το τέλος της καριέρας μου στο NBA, αλλά ήταν η ώρα να σταματήσω. Δεν ήμουν σε θέση να μετακινήσω την οικογένειά μου, επειδή είχαμε μωρά. Το πήρα σαν σημάδι για να προχωρήσω. Είχα αρκετές προτάσεις. Δεν ήταν από την Ελλάδα. Ήταν από την Ισπανία και την Γαλλία, ομάδες της EuroLeague.


Ήταν δύσκολο να αποσυρθώ. Ήταν ο θάνατος της καριέρας μου για να είμαι ειλικρινής. Όποτε πρέπει να διαχειριστείς μία απώλεια, έναν θάνατο, περνάς μία περίοδο πένθους. Και έπρεπε να το κάνω αυτό για μερικά χρόνια, αλλά το ξεπέρασα. Πιστεύω ότι αυτό με έκανε πιο δυνατό. Με έκανε να εστιάσω περισσότερο στο να είμαι πατέρας»,
ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x