NBA

Χάνει την πρεμιέρα των Μπακς ο Κρις Μίντλετον

Ο Κρις Μίντλετον δεν είναι ακόμη έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά τις επεμβάσεις που έκανε στον αστράγαλο, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει την πρεμιέρα των Μπακς στη φετινή σεζόν του ΝΒΑ.

Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, το NBA, ετοιμάζεται και πάλι να ξεκινήσει. Όπως είναι λογικό, η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο δημιουργεί πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην Ελλάδα για την πορεία των Μιλγουόκι Μπακς, που κάνουν πρεμιέρα με δύσκολο ματς στη Φιλαντέλφια κόντρα στους 76ers (24/10, 2:30 πμ).

Το αρνητικό για τα «ελάφια» είναι πως ο Κρις Μίντλετον δεν δείχνει ακόμη 100% έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ο Αμερικανός φόργουορντ υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις στον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια της offseason, και βρίσκεται ακόμα στη φάση αποκατάστασης δίχως να έχει λάβει άδεια για να επιστρέψει στο παρκέ.

Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα ο Μίντλετον δεν θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα των Μπακς, ενώ ουδείς γνωρίζει πότε ακριβώς θα πάρει το «ΟΚ» από το ιατρικό τιμ της ομάδας του ώστε να επιστρέψει. Θυμίζουμε ότι γενικώς πρόκειται για έναν αθλητή που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς, καθώς πέρυσι έπαιξε σε 61 από τα 82 παιχνίδια της Regular Season και τη σεζόν 2022-23 μόλις σε 33!

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Κρις Μίντλετον είχε μέσο όρο 16 πόντους, 5,4 ασίστ και 5,1 ριμπάουντ ανά αγώνα. Η παρουσία του και το κατά πόσο θα καταφέρει να μείνει υγιής αναμένεται να αποβούν καθοριστικοί παράγοντες για την εξέλιξη της σεζόν στους Μπακς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x