NBA

Κράξιμο Μάτζικ, Σακίλ και Μπάρκλεϊ στους Σέλτικς: «Ντροπή, τα παράτησαν!»

Μάτζικ Τζόνσον, Σακίλ Ο’ Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ πέρασαν… πριονοκορδέλα τους Σέλτικς μετά την αποκαρδιωτική τους εμφάνιση στο Μαϊάμι.

Οι Σέλτικς γνώρισαν τη συντριβή με 128-102 από τους Χιτ, παραδόθηκαν αμαχητί στο Μαϊάμι και πλέον βρίσκονται στο 0-3 στους τελικούς της Ανατολής. Η αποκαρδιωτική τους εικόνα προκάλεσε τη σκληρή κριτική από θρύλους του ΝΒΑ.

«Στα 44 χρόνια μου στο ΝΒΑ, δεν πίστευα ποτέ ότι θα δω μια ομάδα των Σέλτικς, έναν οργανισμό με 17 πρωταθλήματα, να τα παρατά. Οι φίλοι των Σέλτικς πρέπει να νιώθουν αηδιασμένοι και αποκαρδιωμένοι. Είναι ώρα να κάνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές», έγραψε στο Twitter ο Μάτζικ Τζόνσον.

Ανάλογα σκληρός και ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ. «Δεν είδα καμία πνευματική σκληράδα. Όλο γκρίνιαζαν για κάθε σφύριγμα. Η εικόνα αυτή ήταν ντροπιαστική. Είχα την ευλογία να παίξω απέναντι στους Λέικερς και τους Σέλτικς, δύο από τους πιο ιστορικούς οργανισμούς στο ΝΒΑ, αλλά αυτό που είδαμε ήταν ντροπή», σχολίασε.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ αναφέρθηκε στις ευθύνες των παικτών. «Άκουσα τον προπονητή Μαζούλα να αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη. Ξέρω ότι προσπαθεί να δεχτεί αυτός τα πυρά αντί για τους παίκτες του, αλλά δεν είναι δίκαιο. Δεν επιτρέπεται οι σούπερ σταρ τους να έχουν τέτοια εικόνα. Έμοιαζαν αδιάφοροι!», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x