NBA

Σταμάτησε το μπάσκετ ο Κουίνσι Έισι και έγινε προπονητής!

Νέα σελίδα στην καριέρα του άνοιξε ο Κουίνσι Έισι, καθώς έγινε προπονητής στη θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς!

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 32 ετών πήρε ο Κουίνσι Έισι!

Ο βετεράνος Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό πανηγυρίζοντας μάλιστα την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα, άλλαξε σελίδα στην καριέρα του.

Πλέον ακολουθεί τον δρόμο του προπονητή, καθώς έγινε μέλος του σταφ των Τέξας Λέτζεντς, που είναι η θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς και συμμετέχει στο πρωτάθλημα της G League.

Το μήνυμα του Κουίνσι Έισι:

«Απλώς να με λέτε Κόουτς Q! Το μπάσκετ με πήγε σ’ όλο τον κόσμο. Ανακάλυψα κάποιες πολύ όμορφες κουλτούρες, αντιμετώπισα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου, έχτισα σχέσεις και μοιράστηκα πραγματικά συναισθήματα με πολλές εξαιρετικές ψυχές κάθε είδους. Ο Θεός με ευλόγησε κάνοντας πράξη τα πιο τρελά μου όνειρα και τώρα είμαι ενθουσιασμένος για το νέο μου κεφάλαιο. Με όσους συνεργάστηκα στην πορεία μου, δεν έχω λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Θα συνεχίσω να μοιράζομαι το πάθος και την αγάπη μου για το μπάσκετ. Η γυναίκα μου, τα παιδιά μου και οι αγαπημένοι μου άνθρωποι με κάνετε αυτό που είμαι. Σας ευχαριστώ για την απεριόριστη αγάπη, θυσία και στήριξη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x