NBA

Συνεχίζεται ο κατήφορος των Κλίπερς - Καθάρισε ο Μπρίτζες για τους Νετς

Οι Κλίπερς γνώρισαν την 5η τους διαδοχική ήττα μετά την έλευση του Τζέιμς Χάρνετ, χάνοντας αυτή τη φορά από τους Γκρίζλις (101-105). Nίκη για τους Νετς με τρομερό Μπριτζες (102-94 τους Γουίζαρντς)

'Δεν σηκώνουν κεφάλι οι Κλίπερς! Η ομάδα του Λος Άντζελες, δεν βρίσκει γιατρειά ούτε μετά την έλευση του Χάρντεν και μετά από ακόμη ένα κακό ματς, γνώρισαν την πέμπτη τους διαδοχική ήττα, αυτή τη φορά από τους Γκρίζλις με σκορ 105-101.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα την ομάδα του Μέμφις ο Ντέσμοντ Μπέιν που πέτυχε 27 πόντους ενώ μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ. Πολύ καλός και ο Μάρκους Σμαρτ με 17, μοναδικός διασωθείς από το ναυάγιο των Κλίπερς ο Πολ Τζορτζ με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ.



Eπιστροφή στις νίκες για τους Μπρούκλιν Νετς που κατάφεραν να κάμψουν την αντίδραση των Ουάζινγκτον Γουίζαρντς με 102-94 κάνοντας το 5-5 στην ανατολική περιφέρεια. Από την άλλη οι Γουίζαρντς γνώρισαν την έβδομη ήττα τους, πέφτοντας θύμα της εξαιρετικής εμφάνισης του Μπρίτζες που είχε 27 πόντους και τα 13 ριμπάουντ. Σημαντική η συνεισφορά και του Τζόνσον με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Για τους Γουίζαρντς, ο Μπιλάλ Κουλιμπαλί, σημείωσε 20 πόντους, με επτά ριμπάουντ και τρεις ασίστ με τον Κούζμα να προσθέτει 15 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x