NBA

Αβέβαιο το μέλλον του Τζορτζ στους Κλίπερς: Δεν του δίνουν το max συμβόλαιο που θέλει!

Ολοένα και πιο πιθανό γίνεται το σενάριο ο Πολ Τζορτζ να μείνει ελεύθερος από τους Κλίπερς, αφού η ομάδα του LA δεν του δίνει το max συμβόλαιο που θέλει!

Με τη free agency του NBA να πλησιάζει, είναι πολύ πιθανό ένας εκ των κορυφαίων παικτών της λίγκας να μείνει ελεύθερος.

Ο λόγος για τον Πολ Τζορτζ, του οποίου το μέλλον στους Κλίπερς μοιάζει τουλάχιστον αβέβαιο. O «PG» έχει οψιόν στο συμβόλαιό του για το αν θα παραμείνει στην ομάδα του LA, και πρέπει να πάρει την απόφασή του μέχρι το Σάββατο (29/06) για το αν θα την ενεργοποιήσει.

Για να συμβεί αυτό, ωστόσο, ο 34χρονος θέλει να... εξασφαλιστεί για το μέλλον, καθώς ζητά max συμβόλαιο 221 εκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα 4 χρόνια. Οι Κλίπερς, από την άλλη, δεν δείχνουν διατεθειμένοι να του το προσφέρουν, κάτι που φέρνει τις δύο πλευρές όλο και πιο μακριά.

Από την άλλη, ο πρόεδρος του franchise του Λος Άντζελες, Φρανκ Λόρενς, ήταν ξεκάθαρος ως προς τη στάση της ομάδας. «Θέλουμε πολύ να διατηρήσουμε τον Πολ, αλλά επίσης καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε πολύ το γεγονός ότι αυτή είναι μια επιχείρηση και οι παίκτες έχουν έναν περιορισμένο χρόνο για να μπορέσουν όχι απλώς να βγάλουν τα περισσότερα χρήματα, αλλά να μπορέσουν να επιδιώξουν οτιδήποτε αυτοί θέλουν.

Ελπίζουμε η απόφαση του Πολ να είναι να παραμείνει. Ήταν φοβερός. Ήταν All-Star τρία από τα πέντε χρόνια. Είναι ένας από τους καλύτερους two-way παίκτες στο πρωτάθλημα. Είναι φοβερό άτομο. Έχει μια υπέροχη οικογένεια, οπότε ελπίζουμε να είναι εδώ. Αλλά επίσης σεβόμαστε το γεγονός ότι αν επιλέξει να κάνει opt-out, αυτή είναι η επιλογή του. Το κέρδισε και θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα»
, είπε αναλυτικά.

Ο 9 φορές All Star του NBA, Πολ Τζορτζ, πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων παικτών της τελευταίας δεκαπενταετίας στο NBA. Την περασμένη σεζόν, μέτρησε 22,6 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ κατά μέσο όρο με τους Κλίπερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x