NBA

Έδιωξε παίκτη που συνελήφθη από το FBI για κακούργημα η θυγατρική των Κινγκς!

Ο σέντερ των Στόκτον Κινγκς, Τσανς Κομάντσι, έμεινε ελεύθερος από την ομάδα, καθώς συνελήφθη από το FBI για κακούργημα και κρατείται σε φυλακή του Σακραμέντο!

Ένα... μυστήριο γεγονός με παίκτη της θυγατρικής των Σακραμέντο Κινγκς έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας.

Συγκεκριμένα, ο Τσανς Κομάντσι, σέντερ των Στόκτον Κινγκς, συνελήφθη από την αστυνομία της περιοχής σε συνεργασία με το FBI για κακούργημα, και κρατείται αυτή τη στιγμή στις φυλακές του Σακραμέντο, χωρίς να είναι γνωστό τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο 27χρονος αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο της κομητείας του Σακραμέντο το απόγευμα της 19ης Δεκεμβρίου. Το γεγονός πως στην υπόθεσή του ενεπλάκη το FBI, αλλά και πως δεν του επετράπει να βγει από τη φυλακή με εγγύηση, δείχνει πως ό,τι και να συνέβη, μάλλον είναι πολύ σοβαρό.

Από την πλευρά τους, οι Κινγκς διέκοψαν τη συνεργασία τους με τον παίκτη και αρνήθηκαν να δώσουν παραπάνω πληροφορίες για το ζήτημα. Ο Κομάντσι έπαιξε στο γνωστό πρόγραμμα της Αριζόνα από το 2015 έως το 2017, και στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε στις θυγατρικές ομάδες των Γκρίζλις και των Καβαλίερς, αλλά και προσωρινά στην Τουρκία με την Μαμάκ Μπελεντιγέσι. Στο ΝΒΑ κατάφερε να παίξει μόλις έναν αγώνα με τους Μπλέιζερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x