NBA

Ο Κερ τα έψαλε στον Σμαρτ για τον τραυματισμό του Κάρι

Ο Στιβ Κερ ήταν έξαλλος με τον Μάρκους Σμαρτ μετά τον τραυματισμό του Στεφ Κάρι.

Ένας πιθανός σοβαρός τραυματισμός του Στεφ Κάρι μπορεί να καταστρέψει όλη τη σεζόν για τους Γουόριορς. Γι' αυτό και ο Στιβ Κερ βλέποντας τον ηγέτη της ομάδας του να αποχωρεί λαβωμένος μετά τη... βουτιά του Μάρκους Σμαρτ στο γόνατό του, ήταν έξω φρενών με τον άσο των Σέλτικς. Τον πλησίασε και σε αρκετά έντονο ύφος τού έκανε παρατηρήσεις.

«Πιστεύω πως ήταν ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Ο Μάρκους έκανε βουτιά στο πόδι του Στεφ και γι' αυτό εκνευρίστηκα. Σέβομαι τον Μάρκους, είναι πολύ καλός παίκτης και πραγματικός αγωνιστής. Είχαμε συνεργαστεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019. Μιλήσαμε μετά το ματς και είμαστε ΟΚ, αλλά εξακολουθώ να θεωρώ πως ήταν επικίνδυνο παιχνίδι», τόνισε ο Κερ μετά τον αγώνα.

Ο Σμαρτ υπερασπίστηκε τον εαυτό του. «Είδα την μπάλα και βούτηξα να την πιάσω. Δυστυχώς έγινε αυτό που έγινε. Είμαι βέβαιος πως θα με πουν βρώμικο παίκτη, αλλά ξέρω ποιος είμαι. Παίζω πάντα δυνατά και αφήνω τα πάντα στο παρκέ. Οι συμπαίκτες και οι συνάδελφοί μου ξέρουν πως δεν είμαι βρώμικος παίκτης», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x