NBA

Κερ: «Πρόβλημα ότι το επεισόδιο με τον Γκριν βγήκε προς τα έξω»

Ο Στιβ Κερ τόνισε πως οι κλυδωνισμοί στους Γουόριορς πολλαπλασιάστηκαν από τη στιγμή που βγήκε προς τα έξω το επεισόδιο με τον Ντρέιμοντ Γκριν να γρονθοκοπεί τον Τζόρνταν Πουλ.

Ο Στιβ Κερ δεν είναι μόνο δυσαρεστημένος για το επεισόδιο με τον Ντρέιμοντ Γκριν να γρονθοκοπεί τον Τζόρνταν Πουλ, αλλά και με τη διαρροή του στα ΜΜΕ.

«Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό κάποια πράγματα να μένουν μέσα στο σπίτι σου. Είμαι πάνω από 30 χρόνια στο ΝΒΑ κι έχω δει κάθε λογής τρέλα. Όμως όταν κάτι μένει μέσα στους τέσσερις τείχους, είναι σχετικά εύκολο να το διαχειριστείς και να προχωρήσεις μπροστά. Όταν όμως βγαίνουν πράγματα προς τα έξω, ξεσπά κόλαση που επηρεάζει τους πάντες, τον προπονητή και κυρίως τους παίκτες. Μας φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, όλους μας. Αν εσείς είχατε μια κάμερα να τραβά σε μια οικογενειακή διαμάχη, θα θέλατε να βγει προς τα έξω και να πρέπει να το συζητάτε με όλο τον κόσμο; Φυσικά και όχι! Θα θέλατε να το διαχειριστείτε εσωτερικά. Σε 32 χρόνια καριέρας πρέπει να έχω δει πάνω από 20 περιστατικά με γροθιές σε προπονήσεις. Όμως αυτό δεν θα πρέπει να βγαίνει έξω από τους τείχους του προπονητικού κέντρου. Δυστυχώς τώρα έγινε και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι ως οργανισμός», τόνισε ο προπονητής των πρωταθλητών.

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει πλέον ζήτημα εμπιστοσύνης στον Γκριν, απάντησε «ουδέν σχόλιο», ενώ δεν όρισε χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του παίκτη στη δράση μετά την κοινή απόφαση που λήφθηκε να απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας, παρά την απολογία του στον Πουλ και όλο τον οργανισμό των Γουόριορς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x