NBA

Σκορπά τρόμο ο Κερ: «Ακόμη καλύτεροι οι Γουόριορς τη νέα σεζόν»

Ο Στιβ Κερ προβλέπει ακόμη πιο ισχυρούς Γουόριορς τη νέα σεζόν.

Ακόμη πιο δυνατοί από τη φετινή σεζόν, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα, θα είναι οι Γουόριορς τη νέα σεζόν, όπως δήλωσε με βεβαιότητα ο προπονητής της ομάδας, Στιβ Κερ.

«Η εμπειρία μου, λέει ότι όταν κερδίζεις ένα πρωτάθλημα, γίνεσαι καλύτερος την επόμενη χρονιά. Αν συνεχίσεις μετά από αυτό, αρχίζει να σε φθείρει. Εκείνη η τρίτη χρονιά για εμάς, που προσπαθούσαμε να πετύχουμε το three-peat το 2019, ήταν βάναυσα δύσκολη. Αλλά αν κερδίσεις το πρώτο, υπάρχει μια ελευθερία που το συνοδεύει και ένας ενθουσιασμός που μεταφέρεται στο δεύτερο έτος. Και με δεδομένο ότι μόλις είχαμε μια ευκαιρία δύο ετών να ξαναγεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να ανανεωθούμε, νομίζω ότι θα έχουμε πραγματικά κίνητρο για την επόμενη χρονιά και αυτοί οι τύποι θα έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να έχουν μια φοβερή σεζόν και πάλι», τόνισε ο άνθρωπος που έβαλε την υπογραφή του στα τέσσερα πρωταθλήματα της ομάδας την τελευταία οκταετία.

Αξίζει να σημειωθεί πως με κλειστά συμβόλαια δεσμεύονται και για την επόμενη σεζόν οι Κάρι, Τόμπσον, Γκριν, Πουλ, Γουίγκινς και Κουμίνγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x