NBA

Κέμπα Γουόκερ: «Απλά θέλω να παίξω μπάσκετ, δεν με ενδιαφέρει αν ξεκινάω ή έρχομαι από το πάγκο»

Χωρίς ομάδα είναι ο Κέμπα Γουόκερ ο οποίος το μόνο που ζητάει είναι μια ευκαιρία να παίξει το άθλημα που αγαπάει.

Στη λίστα των free agent παραμένει ο Κέμπα Γουόκερ, ο πρώην all-star θέλει να επιστρέψει στα γήπεδα και δεν τον απασχολεί αν θα είναι βασικός η θα έρχεται από τον πάγκο.

«Απλά θέλω να παίξω μπάσκετ δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο ρόλος μου, είτε βασικός είτε ρολίστας πραγματικά δεν με απασχολεί. Η καριέρα μου σαν παίχτης από το πάγκο ξεκίνησε, θέλω απλά να παίξω το άθλημα που αγαπώ», δήλωσε αρχικά ο 32χρονος πόιντ γκαρντ.

«Είμαι σίγουρος ότι έχω πολλά να δώσω ακόμα, έχω να νιώσω τόσο ξεκούραστος και υγιής εδώ και πολύ καιρό. Απλά περιμένω την ευκαιρία μου», είπε κλείνοντας ο Γουόκερ.

Tην περσινή σεζόν δεν είχε σταθερό χρόνο συμμετοχής αφού ο κόουτς Τιμποντό σε πολλούς αγώνες δεν τον χρησιμοποιούσε καθόλου. Και έτσι τελείωσε τη χρονιά με 11.6 πόντους, 3.5 ασίστ και 3 ριμπάουντ σε μόλις 37 εμφανίσεις. Ο πάλαι ποτέ all-star χρειάζεται μια ευκαιρία για να αποδείξει ότι είναι παίχτης υψηλού επιπέδου, το πρωτάθλημα ξεκινάει σε έξι ημέρες οπότε χρόνος υπάρχει για μια ομάδα να του προσφέρει συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x