NBA

Κανονικά στην πρεμιέρα των Γουόριορς ο Κάρι

Ο Στεφ Κάρι ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο δάχτυλο του χεριού, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και θα αγωνιστεί κανονικά στην πρεμιέρα των Γουόριορς κόντρα στους Μπλέιζερς.

Ακόμα και χωρίς τον Στεφ Κάρι, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πετάνε φωτιές, διαλύοντας τους ελλιπείς Λος Άντζελες Λέικερς στο τελευταίο τους παιχνίδι στην preseason, νικώντας με 58 πόντους διαφορά.

Αυτή ήταν η 6η νίκη των Γουόριορς πριν την έναρξη του NBA, οι οποίοι έχουν το απόλυτο στην προετοιμασία τους και δείχνουν πως και φέτος όχι μόνο θα είναι ανταγωνιστικοί, αλλά θα διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω.

Αρκεί να είναι και ο Κάρι υγιής. Ο ηγέτης της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο τραυματίστηκε σε δάχτυλο του χεριού του και δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Λέικερς, όμως, σύμφωνα με τον Ντέιβ ΜακΜέναμιν αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην πρεμιέρα του κόντρα στους Μπλέιζερς.

Η μαγνητική του ήταν καθαρή και παρότι υπήρξε ανησυχία στις τάξεις των «πολεμιστών», με τον Στιβ Κερ να δηλώνει επανειλημμένα την αγωνία του, ο Κάρι θα αγωνιστεί κανονικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x