NBA

Αποκαλυπτικός Κάρι: «Συζητήσαμε την επιστροφή του Ντουράντ στους Γουόριορς»

Στην αποκάλυψη πως έγινε κουβέντα εντός των Γουόριορς για την επιστροφή του Κέβιν Ντουράντ, προέβη ο Στεφ Κάρι σε συνέντευξή του.

Ο Κέβιν Ντουράντ παραμένει στους Νετς, παρότι έκανε ό,τι περνούσε από τα χέρια του για να αποχωρήσει από το Μπρούκλιν. Για περίπου έναν μήνα ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ/πάουερ φόργουορντ έδειχνε πως βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, αλλά τελικά συνεχίζει στην ομάδα του Στιβ Νας.

Το όνομά του, όμως, όπως αποκάλυψε και ο Στεφ Κάρι «έπαιξε» δυνατά για να επιστρέψει στους Γουόριορς, με τους οποίους είχε μία εκπληκτική τριετία (2016-2019) με δύο σερί κατακτήσεις πρωταθλήματος.

«Υπήρξε μία συζήτηση στην λογική ότι 'αν ήταν διαθέσιμος να το κάναμε;' Αυτό το κάνει κάθε ομάδα και προφανώς στην δική μας περίπτωση επικοινώνησαν και με ρώτησαν πώς θα ένιωθα για αυτό», ανέφερε αρχικά ο ηγέτης του Γκόλντεν Στέιτ και πρόσθεσε: «Δεν δίστασα ούτε στιγμή. Η ιδέα να παίξω με τον Ντουράντ και γνωρίζοντάς τον ως άτομο από την τριετία που περάσαμε μαζί, νομίζω ότι είναι ωραίος τύπος».

Στη συνέχεια, ο Κάρι υπογράμμισε: «Αν κάποιος με ρωτούσε αν θα τον ήθελα πίσω ώστε να παίξω πάλι μαζί του θα έλεγα "εννοείται"! Τι θα σήμαινε αυτό για την ομάδα; Αν οποιοσδήποτε υποστηρίξει ότι δεν θα το συζητούσε αυτό - χωρίς παρεξήγηση για κανέναν στην ομάδα - δεν ξέρει πώς δουλεύει το πράγμα. Από την άλλη, ακόμα και αν συνεχίσουμε με την ομάδα που έχουμε έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε πάλι και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x