NBA

Δήλωση μεταμέλειας από Ίρβινγκ για το αντισημιτικό του ποστ-Δίνει 1 εκατ. δολάρια μαζί με τους Νετς

Τη μεταμέλειά του για τον σάλο που προκάλεσε με το αντισημιτικό του ποστ εξέφρασε δημόσια ο Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος θα κάνει δωρεά ύψους 1 εκατ. δολαρίων μαζί με τους Νετς.

Μία προσπάθεια να σβήσει τη… φωτιά που άναψε και τον σάλο που προκάλεσε πριν από μερικές ημέρες με την προώθηση ταινίας που είχε αντισημιτικό περιεχόμενο έκανε ο Κάιρι Ίρβινγκ.

Ο γκαρντ των Νετς προέβη σε μία δημόσια δήλωση, στην οποία εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του, τονίζοντας πως δεν τον εκφράζει το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ταινίας και πως είναι κατά των διακρίσεων.

«Γνωρίζω τον αρνητικό αντίκτυπο που είχε το ποστάρισμά μου για την εβραϊκή κοινότητα και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Δεν πιστεύω ότι το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ αποτυπώνει πλήρως την πραγματικότητα ή ότι εκφράζει τις αρχές μου», ανέφερε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο παίκτης της ομάδας του Μπρούκλιν.

Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι ο Ίρβινγκ και οι Νετς θα δώσουν από 500.000 δολάρια η κάθε πλευρά στον εβραϊκό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ADL (σ.σ. Anti-Defamation League), ο οποίος προωθεί διάφορες ενέργειες και μάχεται κατά του αντισημιτισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x