NBA

Ίρβινγκ: «Δεν σκέφτομαι το μέλλον, εστιάζω στο τώρα- Απολαμβάνω να παίζω με τον Ντόντσιτς»

Ο Κάιρι Ίρβινγκ μίλησε για το μέλλον του στους Μάβερικς αλλά και για το πως είναι να παίζεις μαζί με τον Λούκα Ντόντσιτς.

«Ντρίμπλαρε» όταν κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του στους Ντάλας Μάβερικς ο Κάιρι Ίρβινγκ, ωστόσο δεν απέφυγε να σχολιάσει το πως είναι να αγωνίζεσαι μαζί με τον Λούκα Ντόντσιτς.

«Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στο μέλλον, εστιάζω στο τώρα και για να είμαι ειλικρινής, είναι πολύ κουραστικό να με ρωτάτε την ίδια ερώτηση κάθε φορά. Εγώ θα δώσω το 100% όταν θα φοράω τη φανέλα του Ντάλας και θα προσπαθήσω να δίνω το καλό παράδειγμα καθημερινά εντός και εκτός παρκέ», δήλωσε αρχικά ο «Uncle Drew».

«Απολαμβάνω να παίζω μαζί με τον Λούκα, καταλαβαίνουμε και οι δύο πολύ καλά το παιχνίδι και θεωρώ ότι με τον καιρό θα δέσουμε ακόμα πιο πολύ. Είμαι ενθουσιασμένος και για το γεγονός ότι παίζει πολύ καλά το pick and roll, και δεν χρειάζεται να είμαι πάντα εγώ ο χειριστής της μπάλας. Μπορώ να παίξω με τους πάντες και νομίζω ότι το έχω αποδείξει πολλές φορές», τόνισε ο 30 χρονος άσος.

Yπενθυμίζεται, ότι ο Ίρβινγκ είναι free agent το καλοκαίρι και ήδη οι Λέικερς και οι Σανς σκέφτονται να του προσφέρουν συμβόλαιο (όπως και οι Μάβερικς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x