NBA

Έκανε χειρονομία σε οπαδούς των Σέλτικς ο Ίρβινγκ: «Τους απαντώ με τον ίδιο τρόπο»

Ο Κάιρι Ίρβινγκ μίλησε για τις χειρονομίες που έκανε στο κοινό των Σέλτικς μετά την ήττα των Νετς στο Game 1.

Τη δική τους βεντέτα συνεχίζουν οι οπαδοί των Σέλτικς με τον Κάιρι Ίρβινγκ. Ο γκαρντ των Νετς, που είχε ένα ανεπιτυχές πέρασμα από την ομάδα της Βοστώνης από το 2017 μέχρι το 2019, επέστρεψε ως παίκτης των Νετς για τα playoffs, αποδοκιμάστηκε έντονα, αλλά δεν άφησε αναπάντητες τις ύβρεις και έκανε χειρονομίες στο κοινό.

«Έχω συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές, δεν είναι κάτι νέο για μένα όποτε έρχομαι σε αυτό το γήπεδο. Όμως έχουν και την ίδια απάντηση από μένα. Αν έχουν αυτή τη συμπεριφορά, θα κάνω κι εγώ το ίδιο», τόνισε ο 30χρονος άσος που έκανε σπουδαία εμφάνιση με 39 πόντους αλλά είδε την ομάδα του να χάνει με λέι απ στην εκπνοή (115-114).

«Δεν απευθύνομαι σε κάθε οπαδό των Σέλτικς, δεν θέλω να απαντήσω σε όλους. Αλλά όταν αρχίζουν να με βρίζουν, κάποια στιγμή δεν αντέχεις. Ο κόσμος περιμένει από μας να είμαστε ταπεινοί και να μην αντιδρούμε, αλλά… γ@@α το! Είναι τα playoffs! Οπότε αν κάποιος με βρίζει, γυρίζω και τον κοιτάζω στα μάτια και βλέπω αν το λέει η καρδιά του. Τις περισσότερες φορές… δεν το λέει. Αυτή είναι η σκοτεινή πλευρά, αποδεχτείτε τη!», πρόσθεσε.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x