NBA

«Αδιέξοδο στις συζητήσεις Ίρβινγκ-Νετς, εξετάζει τις επιλογές του ως ελεύθερος ο παίκτης»

Σε αδιέξοδο έχουν οδηγηθεί οι συζητήσεις του Κάιρι Ίρβινγκ με τους Μπρούκλιν Νετς για την ανανέωση του συμβολαίου τους και έτσι ο All-Star γκαρντ εξετάζει τις επιλογές του στην ελεύθερη αγορά.

Βόμβα προκύπτει στο NBA τρεις μέρες πριν από τη διαδικασία του Draft και λίγο πριν ανοίξει η αγορά των ελεύθερων, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Shams Charania, οι διαπραγματεύσεις του Κάιρι Ίρβινγκ με τους Μπρούκλιν Νετς έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Ο All-Star των Νετς έχει περιθώριο μέχρι τις 29 Ιουνίου για να εξασκήσει την οψιόν στο συμβόλαιό του, με την οποία μπορεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμα μία σεζόν, μέχρι το 2023, λαμβάνοντας 36,9 εκατ. δολάρια.

«Οι διαπραγματεύσεις για το μέλλον του Ίρβινγκ έχουν μείνει στάσιμες. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα αδιέξοδο ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και αυτό ανοίγει τον δρόμο για τον επτά φορές All-Star να σκεφτεί τις επιλογές του στην ελεύθερη αγορά», γράφει ο έγκυρος ρεπόρτερ και πλέον αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι εξελίξεις.

Ο έμπειρος γκαρντ έχει 27,2 πόντους, 6,1 ασίστ και 3,9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι σε αυτά τα τρία χρόνια παρουσίας του στο Μπρούκλιν, αλλά έχει μόλις 103 παρουσίες από τα 216 παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Εφόσον, ο Κάιρι Ίρβινγκ κυκλοφορήσει… ελεύθερος, οι ομάδες που θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν είναι οι Λέικερς, οι Νικς και οι Κλίπερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x