NBA

Πέισερς: Δεν τα βρήκαν για ανανέωση και βγάζουν στο... σφυρί τον Μπάντι Χιλντ!

Την απόφαση να βγάλουν στο «σφυρί» τον Μπάντι Χιλντ πήραν οι Ιντιάνα Πέισερς, μετά και το «ναυάγιο» των συνομιλιών τους για επέκταση συμβολαίου.

Μια αρκετά σημαντική είδηση, που μπορεί να φέρει πολλές και σοβαρές ανακατατάξεις στο ΝΒΑ ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν, έρχεται από την Ιντιανάπολις.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι Ιντιάνα Πέισερς πήραν την απόφαση να βγάλουν στο «σφυρί» τον Μπάντι Χιλντ, μετά και το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεών τους για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου τους.

O 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ που μέτρησε πέρσι 16,8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ κατά μέσο όρο, σουτάροντας με το εντυπωσιακό 42% στο τρίποντο, βρίσκεται στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Για αυτό και οι Πέισερς θέλουν να τον ανταλλάξουν από τώρα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να τον χάσουν ως ελεύθερο.

Είναι δεδομένο πάντως, πως πολλές ομάδες θα ενδιαφερθούν για την περίπτωση του έμπειρου σκόρερ, κάτι που μπορεί να φέρει «ντόμινο» εξελίξεων στις τάξεις της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x