NBA

Την απελευθέρωση της Γκράινερ ζήτησε ο Κάρι

Με αναφορά στην Μπρίτνεϊ Γκράινερ που παραμένει φυλακισμένη στην Ρωσία, ξεκίνησε την ομιλία του ο Στεφ Κάρι μετά την παραλαβή του δαχτυλιδιού του πρωταθλητή του NBA.

Το κλίμα στο Chase Center ήταν εορταστικό, καθώς οι Γουόριορς παρέλαβαν τα δαχτυλίδια τους για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, όμως ο Στεφ Κάρι δεν ξέχασε κατά την ομιλία του ως αρχηγός της ομάδας να μιλήσει για την Μπρίτνεϊ Γκράινερ, την σταρ του WNBA που παραμένει φυλακισμένη στη Ρωσία και εκτίει ποινή 9 ετών, και να ζητήσει την απελευθέρωσή της.

«Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία για να αποθεώσουμε ένα εκλεκτό μέλος της μπασκετικής μας κοινότητας. Η Μπρίτνεϊ Γκράινερ έχει γενέθλια σήμερα, κλείνει τα 32 της χρόνια», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός του Γκόλντεν Στέιτ και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε γνωστό το όνομά της, να μην την ξεχνάμε. Είναι 243 μέρες από τότε που φυλακίστηκε άδικα στην Ρωσία. Ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει σύντομα σπίτι, πως όλοι θα κάνουν αυτό που πρέπει για να την φέρουν σπίτι».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x