NBA

Βρήκαν τον νέο... Splash Brother οι Γουόριορς: Παίρνουν τον Μπάντι Χιλντ από τους Σίξερς

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς βρήκαν τον αντικαταστάτη του Κλέι Τόμπσον στο πρόσωπο του Μπάντι Χιλντ, ο οποίος θα αποκτηθεί μέσω sign-and-trade από τους Σίξερς.

Λίγες ημέρες μετά την οριστική αποχώρηση του Κλέι Τόμπσον που οδεύει προς Ντάλας Μάβερικς, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς βρήκαν τον αντικαταστάτη του αποκτώντας έναν από τους κορυφαίους σουτέρ του NBA.

Συγκεκριμένα, οι «πολεμιστές» έκαναν δικό τους τον Μπάντι Χιλντ, ο οποίος θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Σίξερς και αμέσως μετά θα γίνει trade στην ομάδα του Σαν Φρανσίσκο. Από την άλλη, οι 76ers θα λάβουν ως αντάλλαγμα ένα pick δεύτερου γύρου.

Ο Χιλντ είναι ο παίκτης που έχει πετύχει τα περισσότερα τρίποντα συνολικά στις τελευταίες πέντε σεζόν του NBA, έχοντας παραπάνω και από τον Στεφ Κάρι. Aποτελεί την τρίτη προσθήκη της ομάδας μετά τους ΝτιΆντονι Μέλτον και Κάιλ Άντερσον.

Την περασμένη σεζόν, ο Χιλντ αγωνίστηκε αρχικά στους Πέισερς και αργότερα στους Σίξερς. Συνολικά, μέτρησε 12,1 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ, με 39% στα σουτ τριών πόντων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x