NBA

Κάνει opt out και μένει ελεύθερος από τους Γουόριορς ο Ντρέιμοντ Γκριν!

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Ντρέιμοντ Γκριν πήρε την απόφαση να μην ανανεώσει για 26 εκατ. δολάρια με τους Γουόριορς, μένοντας έτσι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς φαίνεται πως πήρε ο Ντρέιμοντ Γκριν!

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο 33χρονος φόργουορντ/σέντερ των «πολεμιστών» αποφάσισε να κάνει opt out και να μην ανανεώσει με την ομάδα του Σαν Φραντσίσκο, αφήνοντας στο τραπέζι την πρόταση 26 εκατομμυρίων ευρώ!

Κάπως έτσι, ο τέσσερις φορές All Star και μία κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς, θα βγει στην ελεύθερη αγορά για να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους Λος Άντζελες Λέικερς να τσεκάρουν με θέρμη την περίπτωσή του!

Βέβαια, όπως σημειώνουν στις ΗΠΑ, η διοίκηση των Γουόριορς σκοπεύουν να προχωρήσουν σε συζητήσεις με τον έμπειρο ψηλό, ώστε αν τον πείσουν να παραμείνει στην ομάδα με διαφορετικούς οικονομικούς όρους.

Τη φετινή σεζόν, ο Γκριν κατέγραψε 8,5 πόντους, 7,2 ριμπάουντ και 6,8 ασίστ μέσο όρο σε 72 παιχνίδια της regular season, ενώ στην ενδεκαετή παρουσία του στην ομάδα κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα μαζί με τους «splash brothers»!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x