NBA

«Ξενερωμένοι» οι Γουόριορς με τη φυσική κατάσταση του Γουίγκινς!

Ο Άντριου Γουίγκινς δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, με τους Γουόριορς να είναι... ξενερωμένοι από τη φυσική του κατάσταση και το γεγονός πως δεν φροντίζει όσο πρέπει το σώμα του.

Οι Γουόριορς παρά τις υψηλές προσδοκίες δεν έχουν μπει καλά στη σεζόν, καθώς έχουν ρεκόρ 8-9 και δυσοκλεύονται να πιάσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Αυτό οφείλεται εν πολλοίς στην απόδοση του Άντριου Γουίγκινς, ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα, με μόλις 11,8 πόντους κατά μέσο όρο και 26% στα σουτ τριών πόντων. Μάλιστα, φαίνεται πως στην ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ έχουν μερικά... προβλήματα με τον Καναδό φόργουορντ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ESPN, κάποια μέλη των Γουόριορς είναι «ενοχλημένα» από τη φυσική κατάσταση του Γουίγκινς, ή μάλλον την έλλειψη της τελευταίας. Ο 28χρονος έχασε μεγάλο μέρος της περασμένης σεζόν λόγω των προβλημάτων υγείας του πατέρα του, κι αυτό που του καταλογίζουν είναι πως έκτοτε δεν έχει δουλέψει σκληρά ώστε να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποιου είδους... επίπληξη στον Καναδό, ο οποίος είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικός παίκτης, και μάλιστα απαραίτητος στους Γουόριορς για να επαναλάβουν μια πορεία αντίστοιχη του 2022.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x