NBA

Ξανά στις προπονήσεις και τους αγώνες των Γουόριορς ο Γκριν μετά τη γροθιά στον Πουλ

Ο Ντρέιμοντ Γκριν επανέρχεται στις προπονήσεις των Γουόριορς μετά τη γροθιά που έδωσε στον Τζόρνταν Πουλ.

Σε απλό πρόστιμο θα περιοριστεί η τιμωρία των Γουόριορς των Ντρέιμοντ Γκριν για τη γροθιά που έδωσε σε προπόνηση στον Τζόρνταν Πουλ. Παρότι υπήρχαν φήμες ακόμη και για ανταλλαγή του ή για αποκλεισμό μακράς διαρκείας από τις υποχρεώσεις της ομάδας, ο προπονητής των πρωταθλητών, Στιβ Κερ, ανακοίνωσε πως από την Πέμπτη θα είναι ξανά διαθέσιμος και θα υπολογίζεται κανονικά.

«Είναι η μεγαλύτερη κρίση που είχα να αντιμετωπίσω ως προπονητής. Έγινε κάτι σοβαρό. Δεν είμαστε τέλειοι, αλλά θα προσπαθήσουμε να βασιστούμε στην εμπειρία και την εμπιστοσύνη μεταξύ μας ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για την ομάδα μας. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Όλοι μας», τόνισε ο Κερ.

Ο οργανισμός των Γουόριορς φέρεται να ζήτησε τη γνώμη του Πουλ πριν τη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, ενώ στη διαδικασία συμμετείχε ο Στεφ Κάρι και άλλοι επιφανείς παίκτες της ομάδας. Μάλιστα το θύμα της επίθεσης συναντήθηκε και με τον Γκριν, ο οποίος του απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του. O Πουλ, σύμφωνα με ετον προπονητή του, «είναι πρόθυμος να προχωρήσει μπροστά και να ξαναβγεί στο παρκέ με τον Ντρέιμοντ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x