NBA

«Οι Γουόριορς εξακολουθούν να πιστεύουν στην τριάδα Κάρι-Τόμπσον-Γκριν»

Οι άνθρωποι των Γουόριορς εξακολουθούν να πιστεύουν πως η τριάδα των Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν, είναι ικανή να τους οδηγήσει και πάλι στο μέλλον στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς αποδείχθηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους περσινούς πρωταθλητές, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να γνωρίζουν τον αποκλεισμό στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας με σκορ 4-2 από την παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Αμέσως μετά το Game 6 και την ήττα με 122-101, ο προπονητής των «πολεμιστών», Στιβ Κερ, τόνισε πως η φετινή έκδοση της ομάδας δεν ήταν ικανή να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής και κατ' επέκταση να υπερασπιστεί τον τίτλο της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το σύνολο των Γουόριορς φέτος... έπιασε το ταβάνι του!

Παρ' όλα αυτά, η διοίκηση της ομάδας φαίνεται πως ακόμα πιστεύει στον βασικό πυρήνα της ομάδας και δεν σκοπεύει να προβεί σε ριζικές αλλαγές. Σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια, οι άνθρωποι των Γουόριορς εξακολουθούν να πιστεύουν πως η τριάδα των Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν βρίσκεται ακόμα σε υψηλό επίπεδο και είναι ικανή να διεκδικήσει τίτλους στο προσεχές μέλλον!

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο έγκριτος δημοσιογράφος, η σκέψη αυτή της ηγεσίας των Γουόριορς πηγάζει από το γεγονός πως ο Κάρι παραμένει ένας από τους Τοp 5 παίκτες της λίγκας, ενώ, τόσο ο Τόμπσον, όσο και ο Γκριν, δεν έχουν δείξει σημάδια απότομης πτώσης στην απόδοσή τους, παρά το γεγονός πως αμφότεροι βαδίζουν προς το 34ο έτος της ζωής τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x