NBA

Έκλεισε η ανταλλαγή Πέιτον στους Γουόριορς-Πιθανή τιμωρία για Μπλέιζερς

Ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή του Γκάρι Πέιτον ΙΙ στους Γουόριορς.

Η ανταλλαγή στην οποία εμπλέκονταν τέσσερις ομάδες και οδήγησε τον Γκάρι Πέιτον ΙΙ στην επιστροφή στους Γουόριορς ολοκληρώθηκε. Οι πρωταθλητές δεν είχαν σφραγίσει το deal εκφράζοντας αμφιβολίες για την κατάσταση του παίκτη λόγω τραυματισμού, αλλά τελικά αφού έλαβαν διαβεβαιώσεις άναψαν πράσινο, με το ΝΒΑ πάντως να είναι πιθανό να επιβάλει κυρώσεις στους Μπλέιζερς επειδή δεν παρουσίασαν ως είχε το πρόβλημά του στους κοιλιακούς.

Μετά την επικύρωση της συμφωνίας, ο Τζέιμς Γουάιζμαν πηγαίνει στους Πίστονς, ο Σαντίκ Μπέι στους Χοκς και ο Κέβιν Νοξ στους Μπλέιζερς. Εφόσον το Πόρτλαντ κριθεί πως όντως λειτούργησε παραβατικά, κινδυνεύει να τιμωρηθεί με πρόστιμο και αφαίρεση επιλογών ντραφτ, ενώ ίσως επανεξεταστεί και το πακέτο των πέντε πικ δευτέρου γύρου που έστειλαν οι Γουόριορς στους Μπλέιζερς.

Ο 30χρονος γιος του Γκάρι Πέιτον ήταν κομβικός ρολίστας στην περσινή πορεία τίτλου των Γουόριορς, ωστόσο το συμβόλαιό του το καλοκαίρι δεν ανανεώθηκε και πήγε στους Μπλέιζερς, όπου βρήκε περισσότερα χρήματα, όχι όμως και τον ρόλο που περίμενε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x