NBA

Αβέβαιο το μέλλον του Πέιτον στους Γουόριορς

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ο Γκάρι Πέιτον ΙΙ σύμφωνα με τον πατέρα του και θρύλο του NBA, Γκάρι Πέιτον.

Αναμφίβολα ο Γκάρι Πέιτον ΙΙ αποδείχθηκε κομβικός καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι εντάχθηκε στο ρόστερ του οργανισμού πριν την έναρξη του training camp, συμπληρώνοντας την τελευταία θέση (15η θέση).

Έκτοτε μέσω της άμυνας και της αστέρευτης διάθεσης στο παρκέ, κέρδισε με το σπαθί του περισσότερα αγωνιστικά λεπτά και στην συνέχεια ανέλαβε τις δυσκολότερες αμυντικές αποστολές από τον Στιβ Κερ.

Παρόλα αυτά, ο Γκάρι Πέιτον, θρύλος των Σιατλ Σούπερσονικς και πατέρας του, επισήμανε πως οι "πολεμιστές" είναι η καλύτερη επιλογή για τον γιο του, όμως λόγω του στενού Salary Cap, πιθανώς θα πρέπει να σκεφτεί εναλλακτικές επιλογές.

«Δεν θα πω ποτέ στον γιο μου να μην εξερευνήσει κάτι που μπορεί να τον ωφελήσει. Αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνει πως το Γκόλντεν Στέιτ είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνον, αν λαμβάνει χρόνο συμμετοχής. Όμως, αν όχι, τότε καταλαβαίνει πως πρέπει να αποχωρήσει. Θεωρώ επιθυμεί να μείνει και οι Γουόριορς τον θέλουν. Μολονότι είναι "γεμάτοι". Πρέπει να πληρώσουν τον Γκριν, τον Κάρι, τον Τόμπσον και τώρα τον Πουλ. Οπότε, δεν ξέρω τι θα προκύψει», υπογράμμισε ο Γκάρι Πέιτον όσον αφορά το μέλλον του γιου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x