NBA

Γούολι Ζέρμπιακ για Μπεν Σίμονς: «Δεν μπορείς να τον έχεις μέσα στο παρκέ»

Ο Γουόλι Ζέρμπιακ δεν κρατήθηκε και «έκραξε» με έντονο τρόπο τον Μπεν Σίμονς.

«Μύδρους» κατά του Μπεν Σίμονς εξαπέλυσε ο Γουόλι Ζέρμπιακ. Ο πάλαι ποτέ all-star θεωρεί πως ο Αυστραλός φόργουορντ είναι ο πιο υπερτιμημένος παίκτης του πρωταθλήματος με διαφορά κιόλας.

«Ο πιο υπερτιμημένος παίκτης του ΝΒΑ είναι ο Μπεν Σίμονς με διαφορά κιόλας. Πριν δύο χρόνια δεν μπορούσε να παίξει στα playoffs, ενώ πέρσι φοβόταν να πατήσει παρκέ. Δεν απειλεί καθόλου από την περιφέρεια, ήταν η Νο.1 επιλογή στο ντραφτ του 2016 και δεν μπορείς να τον έχεις μέσα στο παρκέ», δήλωσε αρχικά ο Ζέρμπιακ.

«Υποτίθεται ότι είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του ΝΒΑ, με τους Νετς όμως δεν μας το έχει δείξει αυτό. Επιτρέπουν στους αντιπάλους τους 125 πόντους ανά παιχνίδι με αποτέλεσμα να απολυθεί ο Στιβ Νας επειδή δεν μπορούσαν να σταμτήσουν κανέναν στην άμυνα. Είναι τόσο υπερτιμημένος που δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις, όλη αυτή η κατάσταση έχει καταντήσει κουραστική», τόνισε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής.

Ο Σίμονς φέτος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από 470 ημέρες με τα νούμερα του έως τώρα να είναι το λιγότερο απογοητευτικά. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος μετράει 5,6 πόντους, 6,4 ριμπάουντ και 6,3 ασίστ σε 29 λεπτά συμμετοχής ενώ παράλληλα σουτάρει με 44% εντός πεδιάς (τα οποία είναι όλα καρφώματα και lay-ups). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σίμονς σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στον Τζέι-Τζει Ρέντικ πριν την έναρξη της σεζόν, είχε δηλώσει πως θα ξεκινούσε να σουτάρει από την περιφέρεια. Κάτι που ακόμα δεν έχει αποπειραθεί να κάνει. Ωστόσο, ο Σίμονς θεωρείται ακόμα ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της λίγκας αλλά ο Ζέρμπιακ δεν συμφωνεί.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x