NBA

Όλοι μαζί και ο Γουέστμπρουκ χώρια: Το βίντεο που δείχνει ότι οι Λέικερς είναι μια ωραία ατμόσφαιρα

Οριστική φαίνεται ότι είναι η εξέλιξη της υπόθεσης του Ράσελ Γουέστμπρουκ στους Λέικερς, με τον ίδιο να δείχνει με πολύ χαρακτηριστικούς τρόπους ότι νιώθει εκτός ομάδας.

Μια μεγάλη πληγή αποτελεί αυτή τη στιγμή για τους Λος Άντζελες Λέικερς η παρουσία του Ράσελ Γουέστμπρουκ στην ομάδα και αυτό φαίνεται και από τη συμπεριφορά του ίδιου πολύπειρου γκαρντ, ακόμα και τώρα που διεξάγονται τα φιλικά προετοιμασίας.

Το τελευταίο που έδωσαν οι «Λιμνάνθρωποι» ήταν αυτό κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς από τους οποίους υπέστησαν την ήττα με 118-113 και στις αρχές της τρίτης περιόδου φάνηκε πού πραγματικά βρίσκεται το πρόβλημα.

Η πεντάδα ήταν Μπέβερλι, Γουέστμπρουκ, Λόνι Γουόκερ, ΛεΜπρον Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις και σε μία μικρή διακοπή, αυτός που κάλεσε τους υπόλοιπους για να τους μιλήσει για κάποιο τακτικό ζήτημα ήταν ο νιόφερτος, Πάτρικ Μπέβερλι, με τους Λεμπρόν και Ντέιβις να σπεύδουν να τον ακούσουν.

Αυτός που δεν πήγε καν ήταν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ που εντελώς επιδεικτικά κάθισε μόνος του, παρά το γεγονός ότι ο Μπέβερλι τον κάλεσε πολλές φορές να έρθει κοντά του.

Δείτε το σκηνικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x