NBA

Έξαλλη με σχόλιο δημοσιογράφου του ESPN για τον Γουέστμπρουκ η γυναίκα του: «Είναι απλά άρρωστο!»

Ένας δημοσιογράφος του ESPN μίλησε με πολύ άσχημα λόγια για τη συμπεριφορά του Γουέστμπρουκ στα αποδυτήρια των Λέικερς, με τη γυναίκα του «Russ» να ξεσπαθώνει κατά του αμερικάνικου δικτύου!

Παίκτης των Γιούτα Τζαζ είναι από την Πέμπτη (9/2) ο Ράσελ Γουέστμπρουκ. Ο Αμερικανός γκαρντ συμμετείχε σε τριπλή ανταλλαγή που έστειλε στους Λέικερς τον ΝτιΆντζελο Ράσελ, σε ένα από τα πιο ηχηρά trade που έγιναν λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας.

Ένας δημοσιογράφος του ESPN κλήθηκε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη ανταλλαγή, μιλώντας με πολύ άσχημα λόγια για την συμπεριφορά του «Russ» όσο ήταν στο Λος Άντζελες. «Με αυτή την κίνηση, οι Λέικερς αφαίρεσαν ένα "βαμπίρ" από τα αποδυτήρια, έναν παίκτη που "ρουφά το αίμα" από τα αποδυτήρια», σχολίασε συγκεκριμένα ο Ντέιβ ΜακΜέναμιν.

Το σχόλιο αυτό καθόλου δεν άρεσε στη Νίνα Γουέστμπρουκ, τη γυναίκα του πρώην MVP , η οποία εξαπέλυσε «βέλη» κατά του ESPN: «Αυτό είναι απλά άρρωστο, ESPN, ο Ράσελ δεν είναι "βαμπίρ". Αυτό είναι επίσης συκοφαντία γιατί όποιος γνωρίζει οτιδήποτε ξέρει ότι αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια».

«Προσωπικά, έχω παιδιά σχολικής ηλικίας που τώρα θα ακούν τους συνομηλίκους τους να επαναλαμβάνουν τα άσχημα πράγματα που λέτε στην τηλεόραση για τον πατέρα τους. Υποθέτω ότι θα προετοιμαστώ να εξηγήσω στο 5χρονο παιδί μου ότι ο μπαμπάς δεν είναι στην πραγματικότητα βαμπίρ και ότι τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία λένε τέτοια πράγματα μόνο για να τραβήξουν την προσοχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x