NBA

Γουέστμπρουκ: «Δεν είμαστε εχθροί με τον Ντουράντ, είναι αφήγημα των media»

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ μίλησε για τον Κέβιν Ντουράντ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κάποια έχθρα μεταξύ τους, καθώς αυτό είναι κατασκεύασμα των αμερικανικών ΜΜΕ.

Για την μεγάλη μάχη των Λος Άντζελες Κλίπερς με τους Φίνιξ Σανς στην πρώτη φάση των NBA playoffs της δυτικής περιφέρειας, αλλά και για την σχέση του με τον Κέβιν Ντουράντ μίλησε ο Ράσελ Γουέστμπορουκ.

Ο 34χρονος γκαρντ ανέφερε πως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάποια έχθρα με τον σούπερ σταρ των «ήλιων» και πρώην συμπαίκτη του στην Οκλαχόμα, μιας και αυτό είναι ένα αφήγημα των αμερικανικών ΜΜΕ. Ακόμη, τόνισε πως ανυπομονεί για τη μεταξύ τους αναμέτρηση και πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικός.

«Θα είναι φυσιολογικό για εμένα. Νομίζω πως ακόμα και σήμερα, υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι έχουμε κόντρα ή κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει κανένα beef. Αυτό είναι ένα καλό αφήγημα για τα media.

Τον σέβομαι για ό,τι έχει πετύχει στην καριέρα του και το ότι έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό. Ξέρει ότι θα είμαι ανταγωνιστικός, το ξέρω ότι θα είναι και εκείνος»,
δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x