NBA

Εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο των Σπερς ο personal trainer του Γουεμπανιάμα

Ο Γκιγιόμ Αλκιέ, προσωπικός γυμναστής του Βίκτορ Γουεμπανιάμα, αναμένεται να ενταχθεί στο staff των Σαν Αντόνιο Σπερς και να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Στον ρυθμό του Βίκτορ Γουεμπανιάμα κινούνται οι Σπερς, οι οποίοι απέκτησαν στο No.1 του Draft το μεγαλύτερο wonderkid του παγκόσμιου μπάσκετ και πλέον στοχεύουν στο να τον εξελίξουν στον κορυφαίο παίκτη της λίγκας.

Ο 19χρονος, πάντως, δεν θα είναι ο μοναδικός Γάλλος που θα ενταχθεί στην ομάδα του Σαν Αντόνιο. Συγκεκριμένα, τα «σπιρούνια» αναμένεται να εντάξουν στο τεχνικό τους επιτελείο τον Γκιγιόμ Αλκιέ, personal trainer του Γουεμπανιάμα.

Ο Αλκιέ, ο οποίος είναι προπονητής δύναμης και προετοιμασίας του νεαρού Γάλλου, βρίσκεται πολύ κοντά στο να ενταχθεί στην ομάδα του Τέξας και να εργαστεί υπό τον Γκρεγκ Πόποβιτς.

Οι Σπερς είναι εντυπωσιασμένοι από το έργο του, αφού κατάφερε να κρατήσει με τις μεθόδους του τον Γουεμπανιάμα μακριά από τους τραυματισμούς. Οι δυο τους έχουν επίσης μία πολύ καλή σχέση, κάτι που έσπρωξε το Σαν Αντόνιο στην κατεύθυνση να προσλάβει τον γυμναστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x