NBA

«Οι Σπερς δεν καλούν στο τηλέφωνο τον Γουεμπανιάμα μετά τις 21:30 γιατί τότε διαβάζει και μετά πέφτει για ύπνο»!

Μία τρομερή αποκάλυψη αναφορικά με την καθημερινή ρουτίνα του Βίκτορ Γουεμπανιάμα έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας των Σπερς!

Μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγους μήνες στο ΝΒΑ ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα, ωστόσο σ’ αυτό το μικρό διάστημα που είναι εκεί, έχει καταφέρει να εκπλήξει τους πάντες με αυτά που κάνει στο παρκέ.

Με το θηριώδες κορμί του των 224 εκατοστών το νούμερο «1» του φετινού ντραφτ αποτελεί σημείο αναφοράς για τους Σπερς και μάλιστα είναι μόλις 20 ετών.

Εντούτοις, αυτό που έχει κάνει ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση από τον Γάλλο είναι τρομερός επαγγελματισμός που έχει δείξει μέχρι στιγμής, παρά το νεαρό της ηλικίας του, αλλά και η απόλυτη προσήλωση που έχει στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να αφήσει το σημάδι του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο Γουεμπανιάμα προσέχει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια που έχει να κάνει ακόμη και με την καθημερινή του ρουτίνα. Εκτός από τη σωματική του υγεία, ο «Γουέμπι» προσέχει πολύ και την πνευματική του, σύμφωνα με την αποκάλυψη που έκανε στο «Athletic» ο διευθυντής επικοινωνίας των «σπιρουνιών», Τζόρνταν Χαουενστάιν.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι στα μέλη του σταφ των Σπερς έχει τονιστεί πως όταν ο Γουεμπανιάμα είναι στο σπίτι του δεν θα πρέπει να τον καλούν στο τηλέφωνο μετά τις 21:30 το βράδυ, καθώς αυτό είναι το διάστημα χαλάρωσης του νεαρού Γάλλου, ο οποίος συνήθως διαβάζει κάποιο βιβλίο και μετά από καμία ώρα πέφτει για ύπνο.

«Ο Γουεμπανιάμα είναι τόσο επικεντρωμένος στην υγεία του και στο ευ ζην, που τα μέλη του σταφ των Σπερς έχουν ειδοποιηθεί να μην τον καλούν ποτέ όταν είναι στο σπίτι του μετά τις 21:30 το βράδυ», είπε αρχικά ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας του Σαν Αντόνιο, για να προσθέσει: «Τότε, είναι που διαβάζει κάποια βιβλίο για καμία ώρα και στη συνέχεια πέφτει για ύπνο!».

Οι Σπερς έχουν πολύ υψηλές βλέψεις για τον 20χρονο Γάλλο και γι’ αυτό στην πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ ο Γκρεγκ Πόποβιτς τον χρησιμοποιεί με περιορισμό στα λεπτά συμμετοχής του, ώστε να είναι σε θέση να βγάλει τη χρονιά των 82 παιχνιδιών.

Πάντως, αυτό δεν φαίνεται να έχει… φρενάρει κάπως τον «Γουέμπι», ο οποίος στα 36 ματς που έχει παίξει μέχρι στιγμής με τα «σπιρούνια», μετράει κατά μέσο όρο 19,9 πόντους, 10,1 ριμπάουντ, 2,9 ασίστ και 3,2 τάπες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x