NBA

Αναβολή στη... μονομαχία Αντετοκούνμπο-Γουεμπανιάμα: Εκτός με τους Μπακς ο Γάλλος

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα έχει πρόβλημα στον αστράγαλο και δεν θα αγωνιστεί στο ματς των Σπερς με τους Μπακς τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/12).

Μπορεί όλο το NBA να περιμένει την πρώτη «μάχη» του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα, ωστόσο η αναμονή αυτή θα παραταθεί.

Συγκεκριμένα, παρόλο που οι Μπακς με τους Σπερς έρχονται αντιμέτωποι τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/12), ο Γάλλος ψηλός δεν θα αγωνιστεί, αφού αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον δεξιό αστράγαλο και τα «σπιρούνια» τον δήλωσαν ως μη διαθέσιμο για την αναμέτρηση.

Το επόμενο και τελευταίο ματς μεταξύ των «ελαφιών» και της ομάδας του Σαν Αντόνιο είναι στις 5 Γενάρη, επομένως ελπίζουμε μέχρι τότε ο Γάλλος να έχει επανέλθει, έτσι ώστε να δούμε την πολυπόθητη μάχη «γιγάντων» με τον Γιάννη.

Ο Γουεμπανιάμα τα έχει πάει εξαιρετικά σε ατομικό επίπεδο, αφού μετράει μέχρι στιγμής 19 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1,3 κλεψίματα και 3 τάπες ανά παιχνίδι στη Regular Season. Παρόλα αυτά, οι Σπερς παραμένουν τελευταίοι στη Δύση, με ρεκόρ 4-21, έχοντας μόλις μια νίκη στα τελευταία 20 ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x