NBA

Γουέιντ: «Ο Γουέστμπρουκ υπήρξε ο κορυφαίος στον πλανήτη»

Ο Ντουέιν Γουέιντ σε δηλώσεις του στο κανάλι του ΝΒΑ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, για τον οποίο θεωρεί πως κάποτε υπήρξε ο κορυφαίος παίκτης στον πλανήτη.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είναι ένας από τους παίκτες που έχουν δεχθεί τη μεγαλύτερη κριτική τα τελευταία χρόνια. Η κατακόρυφη πτώση της απόδοσής του, σε συνδυασμό με τη διαρκή αποτυχία των ομάδων του, έχουν στρέψει μεγάλη μερίδα των φίλων του ΝΒΑ εναντίον του. Ο Ντουέιν Γουέιντ, ωστόσο, δε συμφωνεί με την κριτική στον παίκτη των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ εκθείασε τον Γουέστμπρουκ, τον οποίο σχολίασε πως θεωρεί έναν εκ των κορυφαίων: «Δεν γνωρίζω άλλον παίκτη σαν τον Γουέστμπρουκ. Υπήρχε ένα διάστημα όπου ο Γουέστμπρουκ ήταν ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη, σε άμυνα και επίθεση», δήλωσε ο άλλοτε παίκτης των Μαϊάμι Χιτ.

Η πορεία του «Βrodie» δεν είναι η καλύτερη δυνατή τα τελευταία χρόνια, ωστόσο τη σεζόν 2016-17 είχε αναδειχθεί MVP της κανονικής περιόδου με «τρομακτικά» νούμερα, ενώ τέσσερις διαφορετικές σεζόν κατάφερε να τελειώσει τη χρονιά με μέσους όρους triple-double, γράφοντας ιστορία στο NBA.



Eπιμέλεια: Αλέξανδρος Τσιριγώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x