NBA

Τραυματίστηκε ο Γκριν, φόβοι για σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο

Ο Ντάνι Γκριν τραυματίστηκε σοβαρά στις αρχές της πρώτης περιόδου στον αγώνα των Σίξερς με τους Χιτ και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο.

Σημαντικός φαίνεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να είναι ο τραυματισμός του Ντάνι Γκριν στο αριστερό γόνατο, με τον Αμερικανό γκαρντ-φόργουορντ να χρειάζεται μέχρι και την βοήθεια των παικτών του για να πάει μέχρι τα αποδυτήρια, καθώς τον πήραν στα χέρια.

Συγκεκριμένα, στα πρώτα λεπτά της εναρκτήριας περιόδου ο Τζοέλ Εμπίντ στην προσπάθεια του να σκοράρει, προσγειώθηκε στο αριστερό γόνατο του τρεις φορές πρωταθλητή κόσμου, με το γόνατο του να λυγίζει επικίνδυνα, μη αντέχοντας το βάρος του Καμερουνέζου σέντερ.

Οι Σίξερς από εδώ και πέρα, θα τρέξουν εξετάσεις για να διαπιστώσουν το μέγεθος του προβλήματος και να κινήσουν διαδικασίες για την ομαλή επανένταξη του Γκριν στην αγωνιστική δράση. Υπενθυμίζουμε ότι ήταν μία από τις λιγοστές λύσεις του Ντοκ Ρίβερς στη σειρά, όπου μπορούσε να αναλάβει τον καλύτερο επιθετικογενή παίκτη και παράλληλα να απειλήσει από την περιφέρεια... δηλαδή ένας 3&D αθλητής στα φτερά με πάμπολλες εμπειρίες στην κορυφαία σκηνή του NBA.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x