NBA

Γκριν: «Ο Στεφ πραγματικά με κουβάλησε στους τελικούς»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν σε συνέντευξη του με το «Uninterrupted» μίλησε για το πώς ο Στεφ Κάρι τον «κουβάλησε» στους τελικούς του 2022 απέναντι στους Σέλτικς.

Οι τελικοί του ΝΒΑ μπορεί να έχουν τελειώσει εδώ και 7 μήνες, ωστόσο ο Ντρέιμοντ Γκριν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Uninterrupted» μίλησε για το πώς ο Στεφ Κάρι τον «κουβάλησε» και πως το γεγονός αυτό τον βοήθησε να είναι πιο αποδοτικός στα επόμενα παιχνίδια.

«Στο τρίτο παιχνίδι δεν ήμουν ο εαυτός μου, έπαιξα άθλια. Επίσης, είχα τους οπαδούς των Σέλτικς να με αποδοκιμάζουν και να με βρίζουν όσο δεν φαντάζεσαι. Σε κάθε γήπεδο ακούω διάφορα, αλλά στη Βοστώνη είναι διαφορετικά. Οπότε στο τέταρτο παιχνίδι είπα στον εαυτό μου, ότι πρέπει από νωρίς να βρω ρυθμό και να δηλώσω παρών. Ωστόσο, ήμουν για άλλη μια φορά αρνητικός, ευτυχώς όμως έχω τον «GOAT» Στεφ Κάρι στο πλευρό μου και ουσιαστικά με κουβάλησε», τόνισε ο πρώην Defensive Player of the Year.

Ο Γκριν μπορεί όντως να μην ήταν ο εαυτός του στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, αλλά στο πέμπτο και στο έκτο ανέκαμψε και με την εξαιρετική του άμυνα βοήθησε τους «πολεμιστές» να κατακτήσουν το τέταρτο τους πρωτάθλημα σε οκτώ χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x