NBA

Γκρίφιν: «Ο Γιάννης είναι φαινόμενο, ο ορισμός του παίκτη-νικητή»

Αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο προπονητής των Μπακς, Άντριαν Γκρίφιν.

Μέλι έσταζε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο προπονητής του, Άντριαν Γκρίφιν, μετά τη νίκη των Μπακς στο Μπρούκλιν (125-129). Ο 29χρονος σούπερ σταρ ήταν καθοριστικός, όχι μόνο επειδή έβαλε 36 πόντους αλλά και λόγω της αμυντικής του παρουσίας.

«Αυτά τα παιχνίδια χτίζουν χαρακτήρα και σήμερα οι παίκτες μου το έκαναν. Ο Γιάννης είναι φαινόμενο. Έχει χαρακτήρα νικητή, είναι ο ορισμός αυτού και είναι πρόθυμος να κάνει ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουμε. Με εντυπωσιάζει πώς μπορεί να κυριαρχήσει και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είναι από τους τύπους που μισεί να χάνει και αυτό τον κάνει τόσο ξεχωριστό», τόνισε ο Γκρίφιν.

Από την πλευρά του, ο Greek Freak είπε: «Προσπαθούμε να παίξουμε δυνατά σαν ομάδα. Ξέρουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα και έπρεπε να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα. Προσωπικά ήθελα απλώς να το απολαύσω, όταν είμαι συγκεντρωμένος ξέρω πως μπορώ να επιδράσω στο παιχνίδι και μέσα από την άμυνά μου. Ο Μίντλετον νιώθει όλο και πιο άνετα, θα χρειαστούμε να γίνει πιο επιθετικός, αλλά σήμερα έδειξε πόσο σπουδαίος είναι».

Ο προπονητής των Μπακς σχολίασε και την απόδοση του Ντέμιαν Λίλαρντ. «Περιμένουμε να είναι ο Dame. Αυτό θα είναι υπεραρκετό για μας. Έχουμε ακόμη πολύ λίγο καιρό μαζί. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι συνολικά, να δούμε πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε καλύτερα σαν ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x