NBA

Γκραντ Γουίλιαμς: «Νομίζαμε ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα το 2022 - Ο Κάρι ήταν το κάτι άλλο»

O Γκραντ Γουίλιαμς μίλησε σε podcast για τους τελικούς μεταξύ Γουόριορς και Σέλτικς το 2022 και τα «όργια» του Στεφ Κάρι.

Πριν από έναν χρόνο και κάτι, οι Γουόριορς πιστοποίησαν ότι είναι η μεγαλύτερη δυναστεία του ΝΒΑ την τελευταία δεκαετία, κατακτώντας τον τέταρτο τίτλο τους από το 2015 και μετά!

Βασικός συντελεστής σε αυτήν την πορεία ήταν ο Στεφ Κάρι, που έκανε απίστευτα πράγματα στους τελικούς απέναντι στους Σέλτικς, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην ιστορία του μπάσκετ! Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι τα όσα έκανε στο Game 4, όταν οι «Κέλτες» προηγούνταν με 2-1 στη σειρά. Ο «Chef Curry» έβαλε 43 πόντους με 7/14 τρίποντα, ισοφαρίζοντας τη σειρά και δίνοντας κρίσιμο πλεονέκτημα στην ομάδα του.



Γι' αυτό ακριβώς το ματς μίλησε σε podcast ο Γκραντ Γουίλιαμς, τότε φόργουορντ των Σέλτικς, ο οποίος παραδέχθηκε πως στη Βοστόνη πίστευαν μετά το 2-1 ότι θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, ενώ αποθέωσε τον Κάρι.

«Φτάνουμε στους Τελικούς και παίρνουμε προβάδισμα 2-1. Σκεφτόμασταν συνεχώς "Ωχ, είναι η ώρα μας. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα". Στο τέταρτο παιχνίδι είχαμε προβάδισμα σε σχεδόν όλη τη διάρκεια. Λέγαμε πως αν κάναμε το 3-1, μπορεί να επιστρέψουμε στο Γκόλντεν Στέιτ και να το τελειώσουμε. Αλλά αυτός ο τύπος ο Κάρι, ήταν το κάτι άλλο. Είναι από τις στιγμές που θυμάμαι συνεχώς και σκέφτομαι πως (ο Κάρι) ήταν πολύ σκληρός», ανέφερε ο νυν παίκτης των Μάβερικς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x