NBA

Γκομπέρ για Γκριν: «Όποτε δεν παίζει ο Κάρι κάνει ό,τι μπορεί για να αποβληθεί»

Ο Ρούντι Γκομπέρ έκανε ένα... ειρωνικό σχόλιο για τον Ντρέιμοντ Γκριν, μετά τον μεταξύ τους τσακωμό στο ματς Γουόριορς-Τίμπεργουλβς.

Οι Τίμπεργουλβς εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του Στεφ Κάρι και κατόρθωσαν να περάσουν με σκορ 104-101 από την έδρα των Γουόριορς, σε ένα ματς που στιγματίστηκε ωστόσο από τον μεγάλο καβγά που ξέσπασε λίγο μετά το τζάμπολ.

Συγκεκριμένα, μετά από τρίποντο του Κέβον Λούνεϊ και το ριμπάουντ που πήραν οι γηπεδούχοι, άρχισε μία κόντρα μεταξύ του Κλέι Τόμπσον και του Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς. Ο Ρούντι Γκομπέρ επιχείρησε να σταματήσει τον σταρ των «πολεμιστών» και εκεί μπήκε μέσα ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος έκανε χωρίς λόγο κεφαλοκλείδωμα στον Γάλλο σέντερ!

Η φάση τελικά έφερε τρεις αποβολές, μεταξύ των οποίων και του Γκριν, ενώ ο Γκομπέρ μετά το ματς έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο για τον φόργουορντ των Γουόριορς. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος ανέφερε για τον Γκριν πως «Κάθε φορά που ο Στεφ (σ.σ. Κάρι) δεν παίζει, ο Γκριν δεν θέλει να παίξει χωρίς τον φίλο του, οπότε κάνει ό,τι μπορεί για να αποβληθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x