NBA

Γκαμπαντόρο: «Ο Αντετοκούνμπο θέλει τον Έιντριαν Γκρίφιν στον πάγκο των Μπακς»

Τον Έιντριαν Γκρίφιν ανέφερε ο ρεπόρτερ του Arizona Sports, Τζον Γκαμπαντόρο, ως τον προπονητή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει στους Μιλγουόκι Μπακς.

Την άποψη πως ο Έιντριαν Γκρίφιν είναι ο κατάλληλος για τον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς φέρεται να έχει εκφράσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με τον Τζον Γκαμπαντόρο!

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ αποτελεί παρελθόν από τα «ελάφια» μετά τον αποκλεισμό στον πρώτο γύρο από τους Χιτ και ο GM της ομάδας, Τζον Χορστ, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή με τον χρόνο να… πιέζει.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Arizona Sports, Τζον Γκαμπαντόρο, ο Greak Freak «θέλει τον Έιντριαν Γκρίφιν, αυτός είναι η επιλογή του» δήλωσε ο έμπειρος δημοσιογράφος στο podcast Burns & Gambo.

Ο Γκρίφιν είναι βετεράνος που αγωνίστηκε σε Σέλτικς, Μάβερικς, Ρόκετς, Μπουλς, Σόνικς, ενώ ως προπονητής έχει εργαστεί σε Μπακς Μπουλς, Μάτζικ, Θάντερ, Ράπτορς, πάντα ως βοηθός. Στην ομάδα του Έλληνα σούπερ σταρ ήταν συνεργάτης του Σκοτ Σκάιλς και η επιθυμία του είναι να βρει την πρώτη δουλεία ως head coach.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x