NBA

Απίστευτη δήλωση Γιόκιτς από το 2014: «Δεν σκέφτομαι το ΝΒΑ, πιο πιθανό να πάω... Παναθηναϊκό»

Μία επική συνέντευξη του Νίκολα Γιόκιτς λίγο πριν γίνει draft ξαναήρθε στη δημοσιότητα, κατά τη διάρκεια της οποία τόνιζε πως δεν σκέφτεται το ΝΒΑ αλλά ομάδες Ευρωλίγκας όπως τον Παναθηναϊκό!

Μπορεί να είναι πλέον ο κορυφαίος ίσως παίκτης στον κόσμο, αλλά ούτε ο ίδιος δεν το περίμενε!

Ο Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος επελέγη το 2014 στον δεύτερο γύρο του draft από το «πουθενά», έχει πλέον κερδίσει δύο βραβεία MVP ενώ οδήγησε τους Νάγκετς στους πρώτους τελικούς της ιστορίας τους.

Μία συνέντευξη, ωστόσο, που είχε δώσει ο ίδιος λίγο πριν μπει στο ΝΒΑ, κατά τη διάρκεια του γνωστού αγώνα ανάδειξης ταλέντων «Nike Hoop Summit», έγινε viral.

Ο 19χρονος τότε Γιόκιτς παραδέχθηκε πως δεν έχει καμία φιλοδοξία να παίξει στο ΝΒΑ, όχι επειδή δεν θέλει, αλλά επειδή αισθανόταν ότι δεν μπορεί να παίξει σε τόσο κορυφαίο επίπεδο. Αντίθετα, δήλωσε πως θεωρούσε πιο πιθανό ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε μία ομάδα Ευρωλίγκας, «όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και ο Παναθηναϊκός».

«Δεν σκέφτομαι πολύ το ΝΒΑ, όλοι θέλουν να παίξουν εκεί, ίσως καλύτερα σε κάποια μεγάλη ομάδα της Ευρωλίγκας όπως την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ ή τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω, αλλά το ΝΒΑ είναι το ΝΒΑ», είχε απαντήσει συγκεκριμένα ο σπουδαίος Σέρβος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x