NBA

Πιθανότητα τιμωρίας στον Γιόκιτς για το περιστατικό με τον ιδιοκτήτη των Σανς

Ο Νίκολα Γιόκιτς κινδυνεύει με τιμωρία, μετά τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα μεταξύ του Σέρβου αστέρα και του ιδιοκτήτη των Σανς.

Με τιμωρία κινδυνεύει ο Νίκολα Γιόκιτς, μετά τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα μεταξύ του Σέρβου αστέρα και του ιδιοκτήτη των Σανς, στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς ανάμεσα στους Νάγκετς και τους «ήλιους».

Λίγα λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και μετά από προσπάθεια των γηπεδούχων να διατηρήσουν την κατοχή, η μπάλα κατέληξε στην κερκίδα. Ο Γιόκιτς πήγε να την πάρει, προκειμένου να ξεκινήσει γρήγορα η επίθεση, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς την κρατούσε ο ιδιοκτήτης των Σανς, Ματ Ίσμπια, με τον Σέρβο να τον σπρώχνει για να την αποσπάσει.

Εν τέλει, η ένταση εκτονώθηκε, ενώ το περιστατικό έχει συζητηθεί έντονα τις τελευταίες ώρες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο σέντερ των Νάγκετς και δύο φορές κάτοχος του MVP, είναι πιθανό να τιμωρηθεί για το εν λόγω σπρώξιμο. Ο κανονισμός αναφέρει πως ένα παίκτης μπορεί να πάει προς την κερκίδα μόνο σε περίπτωση που προσπαθεί να «σώσει» μία κατοχή, κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτός που έκανε ο Γιόκιτς.

Πλέον, οι αρμόδιοι θα εξετάσουν εξονυχιστικά τη φάση και θα αποφασίσουν άμεσα αν θα επιβάλλουν κάποια ποινή στον σούπερ σταρ των Νάγκετς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x