NBA

Γιάννης: «Δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός με τον Λίλαρντ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη συνύπαρξη με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ και τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός μεταξύ τους όσον αφορά την πρωτοκαθεδρία στην ομάδα.

Λίγες ημέρες πριν, οι Μπακς έγιναν viral κάνοντας τη μεταγραφή της χρονιάς στο NBA, με την απόκτηση του Ντέιμιαν Λίλαρντ μέσω ανταλλαγής.

Παρόλο που η συνύπαρξη δύο σούπερ σταρ μπορεί να αποδειχθεί «γρίφος», ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θεωρεί ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί στα «ελάφια», δηλώνοντας έτοιμος να συνεργαστεί με τον «Dame».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρέπει να είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Θέλω να είναι ο βασικός πόιντ γκαρντ. Είναι ο πόιντ γκαρντ της ομάδας και τον εμπιστεύομαι. Παίζουμε μαζί μόλις λίγες ημέρες, αλλά ξέρω ότι θα με βρίσκει (σσ. με τις πάσες του). Δεν υπάρχει καμία μορφή ανταγωνισμού ανάμεσά μας για το ποιος θα έχει την μπάλα περισσότερο.

Θα έχει την μπάλα περισσότερο. Του έχω εμπιστοσύνη ότι θα με βρει και ότι εγώ θα βρίσκω τους υπόλοιπους συμπαίκτες μας. Πρέπει να αφήσουν τον Ντέιμ να είναι ο Ντέιμ και θα τον αφήσουμε να είναι ο εαυτός του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x