NBA

Πήρε τον φυσιοθεραπευτή της Εθνικής στο Μιλγουόκι για τα playoffs ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε στο Μιλγουόκι τον φυσιουθεραπευτή της Εθνικής, Βαγγέλη Σβίγγο.

Βοήθεια από... Ελλάδα πήρε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εν όψει των playoffs του ΝΒΑ. Εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στο Μιλγουόκι ο Βαγγέλης Σβίγγος, διακεκριμένος φυσιοθεραπευτής, που εργάζεται και στην Εθνική ομάδα.

Η συνεργασία των δυο τους τα προηγούμενα καλοκαίρια ήταν άψογη και γι' αυτό ο Greek Freak κάλεσε έναν άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του για την πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν, ώστε να τον προετοιμάζει με τον καλύτερο τρόπο για τα παιχνίδια. Ο Βαγγέλης Σβίγγος είχε άριστη συνεργασία και με τους ανθρώπους των Μπακς, που είχαν συνοδεύσει τον 28χρονο σούπερ σταρ στις υποχρεώσεις του με την γαλανόλευκη τα προηγούμενα χρόνια.

O ίδιος πόζαρε δίπλα σε Γιάννη και Θανάση κρατώντας το πρωτάθλημα συνοδεύοντας τη φωτογραφία αυτή με την ατάκα «veni, vidi, vici». Αν όλα πάνε καλά, οι τρεις τους θα συνεργαστούν ξανά και τον Αύγουστο για λογαριασμό της Εθνικής και το Παγκόσμιο Κύπελλο (25/8-10/9).

Οι Μπακς αρχίζουν την προσπάθειά τους στα playoffs τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (00:30) υποδεχόμενοι τους Μαϊάμι Χιτ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x