NBA

Αποθέωσε Σάκκαρη και Τσιτσιπά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Το καπέλο σε Τσιτσιπά και Σάκκαρη έβγαλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Είναι και οι τρεις τους Έλληνες που έχουν... σπάσει τα σύνορα και έχουν κερδίσει παγκόσμια φήμη με τις αθλητικές επιδόσεις τους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε την Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά σε δηλώσεις του μετά τη νίκη των αήττητων Μπακς επί των Χοκς.

«Είναι καταπληκτική. Είναι σαν πύρινη μπάλα και μου αρέσει αυτό σε αυτήν. Παίζει με πολλή ένταση. Είναι καλή μου φίλη και της εύχομαι τα καλύτερα», τόνισε ο δύο φορές MVP του ΝΒΑ για την Σάκκαρη, ενώ για τον Τσιτσιπά είπε: «Είναι ένας υπέροχος τύπος και μόλις ξεκινά τώρα. Είναι στην κορυφή του κόσμου αυτή τη στιγμή, ένας από τους καλύτερους τενίστες εκεί έξω, αλλά απλώς βελτιώνεται και έχει ένα λαμπρό μέλλον».

Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ενόψει των τελικών της WTA, μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον αποκάλεσε είδωλό της. «Νομίζω ότι υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείς να εμπνευστείς και να πάρεις από τον Γιάννη γιατί για μένα είναι το είδωλό μου», είπε. «Είναι το άτομο που παρατηρώ περισσότερο. Αυτόν και τον Ράφα (Ναδάλ) θα έλεγα. Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι οι άνθρωποι, όπως θέλω να δοκιμάσω και να μοιάσω», τόνισε.

«Ο Γιάννης, είναι έμπνευση, όχι μόνο λόγω της ιστορίας του και είναι γνωστό πώς ξεκίνησε. Απλώς η εστίασή του και ο τρόπος που κάνει τα πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και πώς είναι εκτός γηπέδου», συνέχισε. «Ο τρόπος που μου μίλησε μερικές φορές, με κάνει να τον θαυμάζω ακόμα περισσότερο. Είναι απλά πολύ μοναδικός. Όπως, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί αθλητές σαν αυτόν σε όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ ευγνώμων και ευγνώμων που έχω κάποιον στον οποίο μπορώ να μιλήσω όπως αυτός γιατί θα κυριαρχήσει», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x