NBA

Κένιον Μάρτιν: «Καλά έκανε ο Φουρνιέ και απέρριψε τους Γουίζαρντς για τον Ολυμπιακό!»

Απόλυτα σύμφωνος με την επιλογή του Εβάν Φουρνιέ να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να απορρίψει την πρόταση Γουίζαρντς, ήταν ο παλαίμαχος ΝΒΑer Κένιον Μάρτιν!

Το φετινό καλοκαίρι ο Εβάν Φουρνιέ πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει το ΝΒΑ έπειτα από 12 χρόνια και να επιστρέψει στην Ευρώπη, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Στο μεταξύ, ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ έχει προτάσεις από τον «μαγικό κόσμο» και μία από αυτές προερχόταν από τους Γουίζαρντς, που του πρόσφεραν συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Όπως εξελίχτηκε η υπόθεση, ο 31χρονος απέρριψε την προσφορά των «μάγων» κάτι που βρήκε απόλυτα σύμφωνο τον Κένιον Μάρτιν!

Ο παλαίμαχος σέντερ με μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ σχολίασε στην εκπομπή «Gil’s Arena» την επιλογή του Φουρνιέ να πάει στον Ολυμπιακό και μάλιστα την επικρότησε, κάνοντας παράλληλα και χιούμορ, αφού είπε χαρακτηριστικά: «Και τι να κάνει; Να βλέπει τον Τζόρνταν Πουλ να σουτάρει σκ@@@; Όχι βέβαια!».

Από 'κει και πέρα, ο Κένιον Μάρτιν στη συνέχεια σχολίασε και τη μετακίνηση του Γιόνας Βαλαντσιούνας στους Γουίζαρντς, όπου φυσικά δεν την είδε και με πολύ καλό μάτι, λέγοντας χαρακτηριστικά με αποδέκτη τον Λιθουανό σέντερ: «Τι στο καλό σκεφτόσουν αγόρι μου;».

Από ‘κει και πέρα, στη συγκεκριμένη εκπομπή προβλήθηκε και σχετικό βίντεο από τη «θερμή» υποδοχή των φίλων του Ολυμπιακού στον Εβάν Φουρνιέ, κατά την άφιξή του στην Ελλάδα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το 0:52:59:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x